No Widgets found in the Sidebar

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Részvény

Írta: Samantha Peters

Manapság a szülők fokozó száma úgy dönt, hogy megőrzi gyermekeik köldökzsinórvérét jövőbeli betegség esetén. Ez a vér, amely magában foglalja az őssejtek gazdag ellátását, felhasználható a gyermek vagy bárki más számára, akinek életmentő kezelése van szüksége. Noha a vér esélye sok olyan ember számára, aki nem kapcsolódik a gyermekhez, vékony, gyakorlatilag mindig van valaki, aki részesülhet benne. A családok megmenthetik ezt a vért egy kábelgyártás néven ismert folyamat révén.

A közelmúltig az orvosi világ úgy vélte, hogy a köldökzsinórok egyszerűen maradtak, hogy ártalmatlanítsák. Miután felfedezték, hogy az általuk beillesztett őssejtek manipulálhatók olyan dolgok kialakításában, mint a szervek és a vér, valamint a betegségek kezelése, az emberek elkezdték felismerni a fontos erőforrás megmentésének jelentőségét. Néhány kezelt betegség közé tartozik az agykárosodás, az Alzheimer -kór és a leukémia. Azt is kimutatták, hogy az agyi bénulás így kezelhető.

Az őssejtek gyűjtése a köldökzsinór véréből ártalmatlan, és az anya vagy a csecsemő számára nem okoz fájdalmat. Számos zsinór -vérbank azt javasolja, hogy ha meg akarja menteni a csecsemő zsinórvérét, hogy a terhesség 34. hetében értesíti őket. A születés idején a zsinórot összegyűjtik, és a vért extrahálják, feldolgozzák és kriogenikusan fagyasztják a későbbi felhasználásra. Számos bank kínálja ezt a fontos szolgáltatást teljesen ingyenesen, ha vért adományoz jótékonysági célokra.

Az extrahálási eljárást követően a vért betegségek vagy hibák szempontjából értékelik. Ha felfedezik, akkor a családot azonnal értesítik. Ezután a vért 196 fokos hőmérsékletre fagyasztják nulla alatt. Ez lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag határozatlan ideig tartsák, amíg a hőmérséklet állandó marad. Ennek védelme érdekében a bankok elektromos kudarc esetén a tartalék energiára különféle implicit alkalmaznak.

Kapcsolódó 3 dolog, amit tudnod kell a Covid-19-ről, ha autoimmun állapota van

A gyermek zsinórvérének bankja számára számíthat arra, hogy 1500 és 2400 dollár közötti kezdeti díjat fizet, éves díjjal kb. 150 USD. Néhány bank lehetővé teszi, hogy megtartsa a jogait a vér egy részéhez, ha a többit adományozza.

Ha megengedheti magának a zsinór -vérben banki költségeket, számos orvos azt javasolja, hogy tegye meg. Ez nyugalmat kínálhat Önnek és családjának. Ha nem engedheti meg magának a költségeket, érdemes megfontolnia az adományozást, hogy ez segítsen másnak. A zsinórot és a vérét egyszerűen csak ártalmatlanítják, és ez az erőforrás túlságosan értékes a pazarláshoz.

Erről a szerzőről:

Samantha Peters egy lelkes blogger, aki élvezi a különféle szakmáról és a munkával kapcsolatos témákról szóló írást. Sam kezeli az oktatási frissítést, és gyönyörű San Diegóban, Kaliforniában él.

Link ehhez a bejegyzéshez: a Cordblood Banking a legjobb a családjának?

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Részvény

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.