No Widgets found in the Sidebar

megosztásának sok előnye gondoskodik!

Részvény

Csipog

Részvény

Intenzív edzés vagy hosszú távú edzés után általában merev, fájó izmok, valamint testfájdalmak vannak. Ez azt jelzi, hogy keményen dolgoztam a testem. Gyakran fantasztikusan érzem magam a fájdalmakkal és a fájdalmakkal kapcsolatban, azonban amikor egy heves délutánom üldözi a fiatalokat, és elviszem őket az iskola utáni tevékenységeikbe, a fájó izmok lassítanak engem. , Az olyan aktív anyukák, mint én, lépést tudnak tartani a fiatalokkal anélkül, hogy a testfájdalmakat és a fájdalmakat is felidéznék. A Guy és a nők teljes kompressziós kopásuk, valamint a nagy sűrűségű réz infúziója a teljesítményfonalakba. Ez a réz infuzált anyag elengedi az ionokat, amelyek elősegíthetik a test oxidánsának minimalizálását, valamint egy természetes, hosszú távú bakteriális anti-baktérium-szert, amelynek bőr előnyei vannak. A koppernek rengeteg egészségügyi és wellness előnye van. Fokozza az oxigénátvitelt a kompressziós termékekben, semlegesíti a „szabad gyököket”, növeli az izomtömeg-hangot, az ionokat számtalan évig használják az orvostudományban, valamint az egyik szükséges mikro-tápanyag, amelyet természetesen a testben természetesen felfedeznek.

A Tommie Coppers Collection a nők számára magában foglalja bármit, amit igényelhet, hogy kényelmesen dolgozzon otthonában vagy a szabadban, bármilyen típusú időjárás esetén. Hoznak sálakat, kompressziós zoknit, valamint nadrágot, dzsekiket, hosszú, valamint rövid ujjú ingeket, kompressziós kesztyűt, hüvelyeket, rövidnadrágot és tárolótartály tetejét. Termékcsaláduk szintén nagy színben kapható, hogy bármilyen stílushoz illeszkedjen.

A Tommie Copper anyaga lágynak és elegánsnak is érzi magát a bőröm ellen. Nagyszerű edzés után az izmaim kevésbé voltak fájóak, mint általában. A lábbeli, valamint a hosszú ujjú kompressziós póló a legjobb a hűvösebb éghajlathoz itt, Spokane -ban, Washingtonban. Amikor Tommie rézet hordok, hűvösnek, kényelmesnek és magabiztosnak érzem magam.

Sokkal több információért a Tommie Copper -ről, valamint a teljes katalógus megtekintéséhez lépjen a TommieCopper.com oldalra.

*Nyilvánosság: Ez egy szponzorált bejegyzés. Termékeket kaptam a Tommie Copper -től cserébe a felülvizsgálatért. Minden vélemény pontos, valamint 100% -os enyém.

Alapítónkról

Cascia Talbert egy hektikus blogger, és öt gyermek anyja, akik Spokane -ban élnek, WA. B.A. A történelemben, valamint a jogszabályokban, valamint a lelkesedés iránti lelkesedésben, valamint az egészséges állapotban tartásban, 2007 -ben kezdte meg az Egészséges anyák magazinot. Az Healthy Mommies magazin jelenleg a legfontosabb egészségügyi és wellness blogot helyezi az anyák számára. Talbert asszony úgy véli, hogy ha az anyák jól tájékozódnak az egészségügyi és wellness problémákról, valamint pontosan hogyan lehetnek egészséges maradni, akkor ezt az információt átadhatják gyermekeiknek, és megfordíthatják az ifjúsági elhízási statisztikákat az Egyesült Államokban

Talbert asszony az egészséges anyukák közösségi hálózatát vezeti, az Healthy Mommies Media alkotója, valamint a Talbertzoo.com blogjai. Megfelelheti vele a facebook.com/thehealthymomsmag és a twitter.com/cltalbert oldalon.

Ha tetszett ez a bejegyzés, örömet szerezhet ezekben a történetekben.

Betöltés…

var MarketGidDate = új dátum (); Document.Write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a807f5f744

Link ehhez a bejegyzéshez: A Tommie Copper Compression Wear sok előnye
A kapcsolódó regisztrált dietetikus négy tavaszi zöldséget oszt meg az étrendjéhez

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Részvény

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.