No Widgets found in the Sidebar

Négy éves anyának lenni olyan számos dolgot tanított nekem. Türelem. Feltétel nélküli szeretet. Hatékony időgazdálkodás. A legjelentősebb dolog, amit szülőként megtanultam, az, hogy a világ legértékesebb áru a kisgyermekes család számára nem idő vagy pénz. Alvás. Édes, édes, megszakítás nélküli alvás. Azt is elmondhatom neked, mint aki terhes, ápol és gyermekeket nevel egy évtized jobb részében, hogy csak egy dolog rosszabb, mint amikor 4 órakor felébrednek pelenka szivárog.

Hogyan lehet megállítani az éjszakai pelenka szivárgását!

A pelenka szivárgásának korlátlan küzdelme

Az áztatott kiságyú nedves kiságyban felébredni egy sikoltozó csecsemőre az egyik legkevésbé kedvenc dolgom a szülői éjszakai műszakban. Ha meg kell cserélni a baba ruháját és pelenkáját, majd cserélje meg a lemezeket, cserélje ki a blanket. Dobd el a lemezeket a mosóba. Mire mindez megtörtént, most ébren vagyok.

A házastársam és én annyira kétségbeesetten tudtuk, hogy a csecsemőink hosszú szakaszokra aludjanak, hogy mindent kipróbáltunk. Szövet pelenkák, eldobható pelenkák, dupla pelenkázás, a következő méretű pelenkázva, még külön „ofaboernight” -et is vásároltunk.

Sposie Booster Pads a mentéshez

Semmi sem működött, amíg meg nem találtuk a Sposie pelenkát duplereket! A Sposie Booster Pads az egyetlen dolog, ami visszaadta nekünk az éjszakáinkat!

Eleinte annyira szkeptikus voltam, már mindent kipróbáltunk. Alapvetően lemondtunk magunkról a 3:00 óráig sikoltozó kiddo riasztásokról. Mindig azon tűnődtem, hogy valaki ilyen kicsi képes -e ilyen gyorsan kitölteni egy pelenkát, de ott voltunk, hogy éjszaka éjszakánként sikertelen voltunk egy friss pelenkával, friss lepedőkkel, boldogtalan babával és kimerült szülőkkel.

Hogyan működnek a Sposie Booster Pads?

Nem tudom elhinni, hogy két csecsemő éjféli ébredésein mentünk keresztül, mielőtt felfedeztük a Sposies Booster párnákat. Ezek az emlékeztető párnák olyan ragyogóan könnyű ötlet, amely valójában működik. A pad minden pelenkába, ruhába és eldobhatóra illeszkedik, és megakadályozza, hogy a csajja egész éjjel átitatja.

Az első éjszaka, amikor kipróbáltuk őket, folyamatosan ébredtem, hogy megnézzem, vajon a lányom még mindig alszik -e. Megtenném azt a furcsa szülő dolgot, ahol megelőzően felébreszti magát, hogy csak a csajját ellenőrizze, hogy gyorsan elaludjon, és végül felébredjen. Reggelre volt egy még mindig alvó baba, egy száraz kiságy és két nagyon elégedett szülő.

Ez a szülői dolog ritkán könnyű. megéri? Teljesen! Könnyen? Dehogy. Minden és minden, amit találunk, hogy az élet egyszerűbbé tegye, azonnal hozzáadódik a készletlistánkhoz, és gyorsan elmondja minden szülő barátunknak. A Sposie Booster Pads egyike azoknak a termékeknek, amelyek elnyerték az életre való hűségemet.

Sokkal többet megtudhat a Sposie Booster Pads -ról :.

*** Ezt a bejegyzést a Sposie Booster Pads szponzorálja, de mint mindig, minden véleményem a saját **

Ön is élvezheti:

Hogyan lehet elkerülni a pelenka kiütését + a legjobb pelenkakirt krém

A legjobb hátizsák pelenkás táska és miért van szüksége minden anyának

Újszülött nem fog aludni? Újszülött alvási javaslatok egy szakértőtől!

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.