No Widgets found in the Sidebar

Arra számíthat, hogy az újszülött napjai tele lesznek kimerültséggel és álmatlan éjszakákkal, de az, ami sok ember nem veszi észre, hogy a szülői életbe lép, az az álmos érzés, hogy az álmos látszólag soha nem ér véget. Sajnos az ideális, amikor úgy tűnik, hogy a kicsi a legjobb rutinba, és mindegyiknek sima vitorlázásnak kell lennie, váratlanul átváltják rád. A semmiből és ok nélkül a legjobb kis angyalod ismét álmatlan szörnyré válhat. Ezt alvásregressziónak nevezzük, és ha a háztartását sújtja, akkor ott akarunk lenni, hogy segítsünk rajta! Számos különféle alvási regressziós korszak van, amelyet gyermeke valószínűleg átél, tehát azért vagyunk itt, hogy megadjuk az összes részletet, hogy mire számíthat.

Mindent, amit tudni akartál a sok alvás regressziós koráról!

Milyen korúak az alvás regressziója

Az alábbiakban megadtuk az alvás regressziójának néhány általános korát, de természetesen nem két gyermek nem egyformán, és ez nem jelzi, hogy szigorú ütemterv azt jelzi, hogy az alvás regressziója vagy nem fordul elő. Valószínűleg kíváncsi vagy, hogy miért olyan gyakori az alvás regressziója ilyen korban.

4 hónapos alvás regressziója

Az újszülötteknek rengeteg alvásra van szükségük, és bár valószínűleg nem csinálják, amikor azt akarod, akkor nem tagadhatják meg, hogy a nappali és éjszakai többségben alszanak. Amikor az újszülöttek alszanak, akkor is gyorsan mélyen alszanak. Négy hónapos kb.

A nap folyamán szinte annyira nem fognak aludni, és egy kicsit hosszabb ideig tart, hogy elérje ezt a zavart mély alvást. Csakúgy, mint te, a babád az egész éjszaka a könnyű és a mély alvás közé kerül. Lehet, hogy megnyugtatóra van szükségük, vagy nehezen tud visszatérni az alváshoz, amikor minden alkalommal felébrednek egy könnyű alvási ciklus alatt. (Sokkal többet olvashat a 4 hónapos alvás regressziójáról és az ütemtervről itt)

8 hónapos alvás regressziója

Nyolc hónapos korában már nincs apró baba! Lehet, hogy másznak, visszacsapnak rád, és nagy izgalmas személyiséget fejlesztenek ki. Mindezen változások során sok kicsi nyolc hónapos alvási regresszióba esik. Ez azt jelzi, hogy képesek állni és lépni a kiságyukban, és ez a kísértés kissé megnehezítheti az elaludást.

Körülbelül ebben az időben a csecsemők gyakran fogakat is vágnak, és ez a kellemetlenséget okozhatja és alváshiányt okozhat. Ha a nap folyamán három alvást vettek neked, akkor valószínűleg a harmadik lesz.

1 éves alvás regressziója

Az egyéves alvás regressziónak nem tűnik nagyon bizonyos oka, de annak tulajdonítható, hogy a gyerekek tiltakoznak a napsütésben, egyszerűen azért, mert tudják. Ne essen rá! Az egyéves korodnak valószínűleg még mindig szüksége van a normál két napfényre, és ha nem kerülnek napi alvásra, akkor az éjszakai idővel túlterhelik.

Ha nem tudja őket lecsökkenteni, nyomja meg a lefekvésüket, hogy egy kicsit korábban legyenek. A babád ebben az időben is elkezdi sétálni, és ez az egész egyensúly eléggé kimerítő lehet!

2 éves alvás regressziója

A kétéves gyerekeknek véleményük van, és nem rémülnek, hogy mindent elmondanak róluk, különösen akkor, ha ez nem tetszik. Ezek közül a dolgok némelyike ​​lehet a szunyók és az ágyidő, és így megvan a 2 éves alvás regressziója. Előfordulhat, hogy kipróbálják a határokat, csak hogy megnézhessék, milyen messzire tudnak tolni téged. Ne tudassa velük, ha eljutnak hozzád! Ehelyett hagyja, hogy függetlenségüket olyan módon éljék meg, amellyel együtt élhetnek.

Adj nekik néhány mondást lefekvés rutinjában, például milyen könyvet fognak olvasni, és milyen pizsamát akarnak viselni. Egy másik ok, amiért a kétéves alvás regressziója az, hogy új tudatosságuk van a világgal, amely valójában sok aggodalomra és elválasztási szorongást okozhat. Mondja meg nekik, hogy ott vagy, minden rendben van, és pihenniük kell.

Mire számíthat az alvás regressziója során

Egy ködös baba-

Az alvás regressziójában a legnehezebb az, hogy az örömteli babád váratlanul nagyon zavarossá válhat. Ennek az alváshiányukkal kell elvégeznie, és azt is, hogy az alvás regressziója párosul nagy mérföldkő változásokkal. Csak tudd, hogy ez egy pillanatra, és a kicsi hamarosan visszatér a normál állapotba.

Gyakori éjszakai ébresztés

Sokkal jobban ébredsz éjjel, mint korábban. Szop, egyetértünk. Különösen nehéz, amikor a baba jól aludt az éjszakán keresztül, és azt hitte, hogy tisztában van ezekből az éjféli ébresztésből. Forduljon, és kérjen támogatást partnerétől és családjától. Elég hamarosan vége lesz, és a legjobb módja annak, hogy átjuthasson rajta.

Egy nehezebb lefekvés rutin-

Az alvás regressziója nemcsak azt jelzi, hogy gyakran ébred fel, hanem a lefekvés is küzdelem lesz. Lehet, hogy gyermeke tiltakozni kezd, és alulról vagy ágyért esik le.

Rövidebb alvás-

Az alvást befolyásolhatják a kicsikkel együtt az éjszakai rutin. még akkor is, ha úgy viselkednek, mintha nem lennénekSzüksége van egy szundikálásra, ösztönözze őket, hogy pihenjenek és tartsák meg a szokásos naprendjét. Bizonyos mérföldköveknél a napsütés száma csökken, de ügyeljen arra, hogy valóban készen álljanak, mielőtt ezt engedélyezik.

Több ölelés-

Tudjuk, hogy ez valójában jónak tűnhet! A baba extra ragaszkodhat, miközben alvás regresszióján megy keresztül. Vedd be az ölelőket, és érezzék magukat, hogy vigasztalják a babáját.

Hogyan segíthet a gyermekének jobban aludni Â

Általában a legjobb válaszokat tartja, hogy a baba jobban érezze magát. A szülők jobban tudják, mint bármelyik személy, mi lesz a vigasztalás és a kicsi.

Rutin
Az egyik legnagyobb dolog, amely segít az alvás regressziójának átjutásában, az a szokásos ütemtervhez tartozik. Még akkor is, ha a babádnak nehézsége van, ösztönözze őket, hogy pihenjenek az időkben, amikor aludniuk kell. Tartsa a napot és a lefekvést a lehető legkonzisztabb. Ez különösen igaz a rutinokra, mint például a könyvek olvasása előtti leolvasása vagy snack evése a szunyókálás előtt.

Bornás és szerelem
Nyugtató légy, és próbáljon vissza rúgni, mivel a kicsi hangsúlyozása csak súlyosbítja a problémákat. Nem akarja, hogy rossz szokásokat hozzon létre, de ha úgy érzi, hogy a babájának extra kényelemre van szüksége, vagy a normálnál kissé hosszabb ideig tart, akkor nem árt, ha megadják nekik, amire szükségük van. Lehet, hogy a baba is sokkal éhes lehet, miközben alvás regresszióján megy keresztül, és jó, ha a kívánt extra táplálékot adjuk nekik.

Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a növekedés spurta vagy a testükben bekövetkezett változások, és nem azért, mert etetést használnak kényelemként. Végül, de messze a legkevésbé, fogadja el, és kérje meg a szükséges segítséget! Az alvás regressziója nehéz és nagyon frusztráló lehet, ezért ki kell szellőztetni. Azt is meg kell győződnie arról, hogy eleget kell aludni. Ne felejtsd el, hogy megvan ezt, és az alvás regressziója ideiglenes!

Van bármilyen kérdése az alvási regresszió korszakával kapcsolatban – hagyja őket a megjegyzésekben, vagy kérdezze meg az újonc anyukák csoportját
Ön is élvezheti:

5 ötlet egy kisgyermek gondozására, aki nem marad az ágyban!; 18 hónapos alvás regressziója

A szokatlan igazság a baba alvási ciklusáról

Újszülött nem fog aludni? Újszülött alvási ötletek egy szakértőtől!

Később PIN -kód -mindent, amit tudni akartál az alvás regressziós koráról!

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.