No Widgets found in the Sidebar

, ha ápoló vagy kizárólag szivattyúzó anya, akkor eljön az idő, amikor készen áll arra, hogy visszaszorítsa a pumpálását, vagy búcsút mondjon a szivattyúnak. Ez az útmutató segít gyorsan vagy lassan méretezni a szivattyúzást, ha túlkínálat van. A szivattyúzásból való elválasztás valójában sokkal egyszerűbb, mint amire számíthat, mivel az irányítás alatt áll, mikor és mennyit pumpál, és kiválaszthatja a legmegfelelőbb módszert.

Hogyan lehet elválasztani a pumpálástól – szoptatási javaslatok egy profi

Miért vészelne el a pumpálástól

Lehet, hogy anya vagy egy korai baba számára, és pumpálsz, amíg csaj a NICU -ban vagy a kórházban volt. Most, hogy a baba otthon van, és szépen ápolja, készen áll arra, hogy csökkentse a pumpált mennyiséget.

Vagy lehet, hogy pumpálhat, hogy elősegítse az anyatej -fagyasztó -sztrájk felépítését vagy felépítését. Most, hogy nagyszerű ellátással és/vagy folyékony aranyat tele van egy fagyasztóval, ideje lehet csökkenteni a szivattyúzást.

Lehet, hogy kizárólag szivattyú- és feed -mama lehet, és a kicsi elkezdi elválasztani a palackot, és készen áll a szivattyúzási erőfeszítések csökkentésére.

Vagy valószínűleg visszatért a munkába, és a nap folyamán szivattyúzott, de most már a nap folyamán szilárd anyagot vagy más tejforrást szed, és már nem akarja folytatni a szivattyút a munka közben.

Nem számít, mi az oka a szivattyú elválasztásának, függetlenül attól, hogy kevésbé vagy teljesen abbahagyja a szivattyúzást, ezeket a javaslatokat külön -külön vagy kombinálva lehet felhasználni a cél eléréséhez.

Növelje a szivattyúzási munkamenetek közötti időt

Ha jelenleg 2-3 óránként pumpál, lassan kezdje javítani az ülések közötti időt. Menj el lassan, először hozzáadva 30 perc és 1 óra hozzáadva a szivattyúzási munkamenetek között. Hagyja, hogy a kényelem legyen az útmutató. Ha túlságosan teljes vagy kellemetlennek érzi magát, várjon, amíg ezek az érzések elmúlnak, mielőtt még jobban javítanák a szivattyúzás közötti időt. Végül, az ülések közötti idő növekedésekor egy -két munkamenetet le tudsz dobni.

Csökkentse az egyes munkamenetek pumpálásának időtartamát

Kezdje azzal, hogy csökkenti az egyes munkamenetek szivattyúzásának időtartamát 3-5 percenként 3-5 naponként. Például, ha jelenleg napi 4 -szer 20 percig pumpál, akkor napi 4 -szer 17 percre csökken. 3-5 nap elteltével tovább csökkentheti a szivattyúzási időt, 17 percről 14 percre szivattyúzási munkamenetenként. Ha olyan anya vagy, aki a múltban küzdött az alacsony kínálat mellett, vagy ha a tejtermelés jelentős csökkenését veszi észre, akkor a teljes 5 napot várnám, mielőtt tovább csökkennének. Továbbá, ha jelenleg túlkínálat van, akkor 3 naponként csökkentenék az idejét.

Ha csak bizonyos üléseket akar elhagyni, csak csökkentse az ezen ülések pumpálásának időtartamát. Például, ha munkahelyi közben pumpál, és csak a nap folyamán el akarja dobni az üléseket, akkor csökkentené a nappali szivattyúzási munkamenet idejét, és megőrzi az AM és a lefekvés szivattyúzását/takarmányait.

Dobjon el egy munkamenetet

Ha el akarja távolítani a szivattyúzási munkamenetet, vagy teljesen elválasztani a szivattyúzástól, akkor egyszerre dobhat el egy munkamenetet. Ha jelenleg szivattyúzik az AM -t, délben, vacsorát és lefekvés előtt, azt javaslom, hogy kezdje el a dél -szivattyúzási munkamenet eldobását. Amint a test beáll, akkor folytathatja az ülések eldobását, miközben jól érzi magát.

Ha túl soknak tűnik egy teljes szivattyúzási munkamenet eldobása, akkor csökkentheti a munkamenet időzítését, amíg nem tudja leejteni. Általában, ha 7-8 percre esik le, akkor túl sok elárasztás vagy kellemetlenség nélkül dobhatja el a munkamenetet.

Vigyázzon a testére

Egy ideális világban abbahagyhatja a pumpálást, és minden nagyszerű lenne. Sajnos ennél egy kicsit sokkal bonyolultabb lehet. A hideg pulyka megállítása kimerítheti azt, hogy milyen ellátással rendelkezik, blokkolt vezetékeket, mastitist vagy jelentős kellemetlenséget okozhat. Alapvető fontosságú, hogy figyeljen arra a jelekre, amelyeket a test ad neked ebben a folyamatban.

Ne feledje, hogy a tej kereslet- és keresleti folyamat. Ha csökkenti a pumpált mennyiséget, csökkenti az előállított tejmennyiséget. A folyamat azonban kissé késik. Néhány napig tarthat, amíg az ellátás csökken a csökkent pumpálásra. Ez védő, így nem veszíti el az ellátást, amikor a baba megbetegszik, ápolói sztrájkot folytat, vagy hiányzik egy szivattyúzási munkamenet. Alapvető fontosságú, hogy ügyfél legyen a folyamatban. Várja meg, amíg már nem érzi magát nagyon teljes vagy kellemetlennek, mielőtt még jobban csökkenti a szivattyúzást. A túl gyorsan vagy egyszerre történő csökkenés eltömődött vezetékeket vagy mastitist okozhat, amely fájdalmas és kihívást jelenthet. Az eltömődött csatornákkal kapcsolatos sokkal további információkért megnézheti az előző rövid cikkemet, az eltömődött tejcsatornákat? Itt van, amit megtehetsz.

Ha gyorsabban szeretné csökkenteni a tejellátást, megpróbálhat borsmenta teát inni, enni vagy inni zsályát, vagy használhat hűvös káposztaleveleket a melltartójában (csak akkor használjon káposztaleveleket, ha nem allergiás a szulfa gyógyszerekre, és ha nem repedt, vagy nem volt reped. operan területek a mellbimbókhoz).

Remélem, hasznosnak találta ezeket a javaslatokat. Ha bármilyen kérdése van, vagy ha bármilyen módon tudok segíteni, akkor teljesen nyugodtan forduljon hozzám, mindig örülök, hogy segítek!

A szerzőről:

Ön is élvezheti:

A legjobb elektromos mellszivattyúk 2018 -ra – a 9 legjobb választás

Szeretve a szülés utáni testét, függetlenül attól, hogy a szülés utáni vagy.

3 szoptatási javaslat, amelyet hallottam egy túlzottan “#8211; És 3 dolog, amit szeretném, ha inkább hallottam.

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.