No Widgets found in the Sidebar

, amikor rájöttem, hogy egy második fiúm van, először sokkoltam. Nem mintha nem akartam egy második fiatal fiút – még mindig teljesen féltem a kis nőket (amire a saját anyámnak sugalltam, amíg… ummm, most) – azonban egy fiú/lány otthonában nőttem fel, mint én Csak azt hitték, hogy pontosan így ment. Mivel azonban egy második fiam születése, most elismerem, hogy mi az: „Az újrahasznosítási legfelsõbb”.

A csecsemők gyorsan növekednek. Néhány hüvelyk, mint számos hónap alatt – wow! Tehát azt javaslom, hogy könyörögjek, kölcsönözzem, és vegyem (rendben, ne lopj) ruhákat és felszerelést. Jogi ötletek:

Használt üzletek. Kaptam egy pár Tommy Hilfiger farmert 2 dollárért. De nem illeszkedtek ehhez az árhoz, ki érdekel?! Adjon hozzá néhány dekoratív foltot a törött helyekhez, ha igazán kreatívnak érzi magát.

Kézi-downs a barátoktól. Évente megszervezem a ruházati kapcsolót, így megérted, hogy nincs semmiféle probléma a barátaim másodpercével.

Internet. Használja ki a Google termékeket (korábban Froogle -ként értették) az ajánlatok felfedezéséhez, amikor megérti, mit szereti, vagy a Kidsurplus.com, ha megérti, hogy csak valami olyasmit követel, mint egy „esőkabát”.

Ömlesztett. Keresse meg a többcsomagokat, valamint a pulóvereket a napi felhasználáshoz (Target, Old Navy).

Outlet bevásárlóközpontok. Van egy Carter a közelben? Tegye útközben vagy oldalsó utazássá, ha a nagyszülőkhöz megy

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.