No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A három fiúmnak tetszik a játékjárműveik, valamint a teherautók. Több mint 100 gyűjteményük van, és mindegyikükkel játszanak. A kisfiúk többségének többsége morog, hogy egy LEGO -blokkra lép, míg a házamban gyakoribb egy forró kerekes autóra lépni.

A játékjárművekkel való játék ösztönzi a kisfiúk képzeletét. Úgy tehetik, mintha versenyszállító járművezetők lennének, vagy képek egy vadonatúj sportkocsiban egy sífutó útra indulnak. A legtöbb fiú, mint a járművek, valamint a teherautók. A járművekkel és a teherautókkal rendelkező videók végül kiemelkedő szerepet játszanak a YouTube -on a fiatal fiúk körében. Egy Jack nevű fiú kedvelte a Monster Trucks -t, és annyira figyelte őket a YouTube -on, hogy apja úgy döntött, hogy pontosan felfedezi, hogyan lehet animálni, valamint animált járművekkel és teherautókkal ellátott akadémiai videókat készíteni. Ennek eredményeként a fiatalok szórakoztató csatornája volt.

A gyerekeim hasonlóan szeretnének nézni a YouTube -ot. Biztos vagyok benne, hogy az anyagot átvizsgálom, mielőtt megnézhetik. Szeretem a Youngsers Fun Channel -t, valamint szépen megtervezett, különösen a fiatal közönség számára.

2014. decemberében kezdődött, a The Youngsers Fun Channel ma több mint 100 tudományos videó van kisgyermekek számára, valamint az óvodások előtti, valamint közel 4500 előfizető számára. A hatéves korom szereti az animációs teherautókat nézni. Minden videó élénk animációt tartalmaz, valamint egy tudományos leckét.

A fiatalok szórakoztató csatornája a kisgyermekeket tanítja:

Az ábécé

Angol, mint második nyelv

Gyümölcsök és zöldségek is

Színek

Óvodai rímek

És még sok minden mást

További információkért kérjük, látogasson el a KidsFunchannel.com webhelyre, mint például a Facebook -on a facebook.com/kidsfunchannel oldalon, tartsa be őket a Twitter -en a Twitter.com/kidsfunchannel oldalon, és regisztráljon a YouTube -csatornájukra a YouTube.com/c/kidsfunchannel oldalon.

„A Kids Fun Channel, valamint a Youngsers Fun Entertainment Group szórakoztató anyagot fog fejleszteni, amely valódi tudományos értéket képvisel a csecsemők, a kisgyermekek és az óvodások számára. Gondoskodunk arról, hogy anyagunk magas tudományos pontszámot szerezzen az oktatókkal, miközben biztosítja, hogy gyermekeink élvezzék a tanulást, az állandó oktatás életére. ” Kidsfunchannel.com

Link ehhez a bejegyzéshez: smash, baleset és felfedezés a fiatalok szórakoztató csatornájával < /a>
Pontosan kapcsolódik, hogyan lehet élvezetes visszatérni az intézményvásárlási tapasztalatokhoz

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.