No Widgets found in the Sidebar

, két teljes napon eltűnik Scarlett ébrenléti óráiban. Nagyon reméltem, hogy ebben az időben nem pumpálok, és azt hittem, hogy „a szivattyúzás az újszülöttekkel rendelkező embereknek szól” , mondván: “Ha most nem távozom, szivárogni fogok, mastitiszre válogatom, és tomboló hormon szörnyré válok.” Szóval, feltételezem, hogy hozok egy szivattyút.

Ennek ellenére kissé zavarban vagyok-mintha ki kell sietnie a házat, hogy ápolja az egyéves embert? Szopás vagyok? Vagy talán egy hős?

Mindenesetre, szánjunk egy pillanatra, hogy három éljenzést adjunk nekem, valamint a sikerem mindkét fiatal ápolásában a legelső születésnapjaiig és azon túl is. Pontosan, hogy Scarlett, és én is végezem ezt a kapcsolatot, ez titok számomra (annak ellenére, hogy nem vagyok újonc!). Úgy tűnik, hogy nem csökken, és a nőnek nincs érdeke, hogy egy palackból vagy csészéből tejet iszjon. Szereti ezeket a dolgokat – a vízhez – azonban nem szereti a tej ízét. maradjon velünk. Ez minden bizonnyal megoldódik, mielőtt az óvoda elindulna.

Motiválni szeretnék minden olyan személyt, aki olvas, aki az első nehéz ápolói hetekben, vagy aki azt várja, hogy azt várja, hogy szoptatnak, többet ellenőrizni fognak. Ellenőrizte mindent. feltételezzük, hogy nehéz lesz. Fedezze fel a haverokat, akik megtették. Menj egy támogató csoporthoz vagy egy osztályhoz. Üdvözöljük a professzionális anyukák olvasásának egyéb fogalmait!

És azonosítom ezt a „zöld” közzétételt, mert valójában nem szoptat olyan környezetbarát, amennyit csak kap? Nincs szükség készülékekre! Nem pazarolja a vizet! Nem termel szemét!

Sok szerencsét neked új mamák. Én szurkolok neked.

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.