No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Ha a 2013. évi újévi állásfoglalása pontosan lefogy, mennyire jól vagy? Nehéz van elveszíteni az utolsó tíz fontot? Vagy talán csak elakad, és megköveteli, hogy megkezdje a fenekét, hogy motiválja Önt, hogy ragaszkodjon az étkezési tervhez, valamint a testmozgási programhoz. Felkérjük Önt, hogy csatlakozzon az Healthy Mothers magazinhoz, valamint csodálatos izzadást a fogyás Twitter partijához. A súlycsökkentő javaslatokat, valamint a technikákat is megosztjuk, hogy segítsünk a fogyásban, valamint elkerüljük. A csodálatos izzadság szintén 8 nyereménycsomagot biztosít a legfinomabb eladási súlycsökkentő -kiegészítőkből, valamint az AIDS -től. A vásárlás során, hogy bekerüljön az ajándékba, be kell tartania a Sweetsweatusa -t a Twitteren, valamint az Healthy Mothers magazinot a Twitteren, jelentkezzen be a tweetgrid.com webhelyre a #Sweetsweatusa vagy a #SweetSweat számára a hashtag számára, február 12 -én, 13:00 EST -nél, valamint a 13:00 EST -en, valamint Mint hagyja alább a Twitter -azonosítóját.

Mi: Súlycsökkentő Twitter party

Dátum/idő: február 12., kedd, 13:00 EST

A házigazdák: @cltalbert

Szponzor: sweetsweat.com@sweetsweatusa

Díjak: 8 ajándékcsomag a legjobb fogyás-kiegészítőkből, valamint a 2013. évi segítőkészek.

Hashtag: #sweetsweat, valamint #sweetsweatusa

Az alábbiakban az RSVP, hogy nyerjen díjakat.

Maradjon a hurokban, és fedezze fel a közelgő Twitter -csevegéseket, valamint az egészséges anyák magazin ajándékait! Töltse ki ezt a típust sokkal több információért.

Hasznos felfedezte ezt az információt? Kattintson ide, hogy megmutassa az Egészséges Mothers magazin támogatását.

Gratulálunk a #Sweetsweatusa Twitter Party nyerteseinek! Mindannyian nyertek egy ajándékcsomag súlycsökkentési kiegészítőket, valamint segítenek a Sweetweatusa -tól!

@Spn_mom@love2b_a_mommy@lorene4too @nicholemckinnon@sunrae17@yadi25cast @mummadear @karatewithaz

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a levelezési címével, hogy kiszállítsuk a díjat neked!

Link erre a bejegyzésre: kérjük, csatlakozzon hozzánk egy #sweetsweatusa súlycsökkentő Twitter ünnepe, február 12., 13:00 EST
Kapcsolódó a legjobb az Ön számára a bariatric vagy a fogyás műtéti kezelés?

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.