No Widgets found in the Sidebar

A potluck sokkal könnyebbé teszi, hogy áthidalják a barátokat, és az új anyukáknak szükségük van emberekre!

Nagyon szeretem az embereket a könnyű vacsorák megszervezése körül. Gyűjtsön össze néhány barátot egy BBQ -hoz vagy potluckhoz. A könnyű dolog az, hogy a felelősségek elosztásával kevésbé kell aggódnia. És sokkal szórakoztatóbb minden körül.

Egyszerű politikák a rakomány megosztásához egy potluck -szal:

Rendeljen munkahelyeket, és adjon magának egy könnyű. A cél az, hogy tartsa távol a fenekét a konyhából (kivéve, ha a konyhában tartózkodik … akkor a gyermekgondozás delegálja a kezét!)

Keressen egy jó helyet.

A kültéri ételek általában kevesebb tisztítást jeleznek előtt és utána. Ha úgy dönt, hogy étkezik az AL freskóval, akkor rengeteg napvédelmet (kalapot, naptömböket, sátrakat) hozzon.

A házad azt jelzi, hogy minden normál kényelmi szolgáltatása és egy helye lesz, ahol a gyomorot le kell helyezni egy szunyókálásra vagy ágyra.

Egy barát ház vagy udvar sokkal könnyebbé teszi a vágást és a futást.

Egyél. Nem bánom, ha az étel keverék-mérkőzés. Kérjük, hozza el a baguette farok végét és egy áfonya tartályát. Befejezzük egymás ételét!

Ez a tevékenység különösen nagyszerű azoknak az újonc anyukáknak, akiknek jó szándékú barátai vannak, akik mindannyian meg akarnak állni és megnézni a babát. Hívd meg őket, hogy hozzák át a vacsorát.

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.