No Widgets found in the Sidebar

Itt van a helyzet. Ha kimegy a városból, mivel csak a háztartás, valamint a csecsemő lefeküdjön 8:00 előtt*, az est többi része elnyomóan békés lehet az Ön és a partner, valamint a sajnos, nem pedig az estétől, nem különbözik az estétől. Már együtt töltesz otthon.

Az egyik válasz erre a kérdésre az, hogy egy újabb triót toborozunk az utazásra annak biztosítása érdekében, hogy továbbra is társadalmi kapcsolatba léphessenek a felnőttekkel, amikor az emberek alszanak. A reggel szintén sokkal szórakoztatóbb-a korai emelkedő hat ünnepe eljuthat egy kiemelkedő étteremben, mielőtt zsúfolódik. Azok a villásreggeli helyszínek, amelyekben 10 órakor örömmel fogadták el? Nagyon 8 -kor nyitva vannak, tehát ha addigra már a második pelenka módosítása van, miért nem megy ki?

Házat bérelni

Korán felfedeztük, hogy a csecsemővel rendelkező szállodai helyben tartózkodás durva lehet. Míg a fiatalok nem volt szó, miközben alszik, miközben csak néhány méterre van egy laptopon lévő mozifilmet, sok szülő nem olyan szerencsés. Az üdülési ház bérlése egy lakóhelyet használ a meneküléshez az estére. Talán még egy fedélzetet is.

{Próbálja ki az új leányvállalatunkat, a Vacayhero -t a bérleti házak kereséséhez>}

vacsorát főzni

Nem vagyok rendkívül pozitív abban a képességemben, hogy más emberek számára főzhessek, de örülök annak, hogy a négy felnőtt számára étkezés megteremtésének kifizetése kétszerese annak, amikor csak én és a férjem. Amellett, hogy a tisztítás kevésbé terhesnek tűnik, ha egy spártai bérleti konyhában található, ahol kevésbé rendetlenség van a navigáláshoz. Hacsak nincs természetesen hulladékkezelésük.

*Mit? A csecsemőed 8 -nál marad? Az újonc anyukák nyitott gondolkodásúak, kivéve, ha csecsemőkre és lefekvésre vonatkoznak. Kérjen tanácsot a Szent Bibliánktól, hogy felfedezzük, miért helyeztük el csecsemőinket ilyen korán.

Ez a tevékenység, valamint a 249 sokkal több dolog, amit az anyaság legelső évében kell fellépni, a The Rookie Mom kézikönyve könyvünkben található, amelyet a Kindle számára kínálnak.

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.