No Widgets found in the Sidebar

A csecsemőszolgáltató sok szülő számára szükséges, mivel hihetetlen módszer a csecsemővel való kötéshez, amely lehetővé teszi a babakocsi elkerülését, valamint a hajlamot is. a gyerekének kihangosítása. Ha ikreket vár, akkor kíváncsi lehet, mi van velem? Míg a csecsemőhordozók, a hevederektől a szokásos Ergókig könnyen felajánlanak az egyedülálló csecsemők számára, egy kicsit nehezebb lehet felfedezni valami megfelelőt az ikrek számára. Szerencsére itt vagyunk, hogy segítsünk felfedezni a legjobb iker szolgáltatót az Ön igényeinek kielégítéséhez!

Az egyetlen csecsemőszolgáltató minden kényelmét és varázst kínálnak, mindkét csecsemővel egyszerre foglalkozni. Hasonlóképpen, egy kicsit könnyebbé teszik az egyik szülő számára, hajlamosak, és ugyanabban az időben kötődnek az ikrekkel.

Mi az ikercsecsenyes hordozó?

A ikercsecsenyes fuvarozók pontosan ugyanazt az alapelvet, valamint az innovációt használják, mint az egyedülálló fuvarozók. Az egyetlen különbség az, hogy lehetővé teszik, hogy egy ember egyszerre elhozza mindkét gyereket. A legjellemzőbb konfigurációk az elülső és a hátsó részén lévő egy szolgáltatónál vannak. Gondol; Felnőtt szendvics. Egyes fuvarozók lehetővé teszik, hogy mindkét gyerek az oldalán hozza. Ez a beállított típusú utánzó, valamint mindkét gyereket, amikor a karjaikban van, a hordozó további támogatásával. A piacon lévő egyéb fuvarozók lehetővé teszik a szolgáltató használatát tandemben, valamint egyénileg, hogy a szülők egyszerre egy gyereket hozhassanak. Ez egy fantasztikus funkció, hogy figyelmen kívül hagyja!

Must-haves:

Vigye el mindkét csecsemőt egyszerre: Ez nyilvánvalónak tűnik, bár sok fuvarozót „két csomagként” forgalmaznak, és nem azért, mert mindkét csecsemőt egyszerre hozza egy személyre. Ha valaha bármit meg akar tenni két csecsemővel, akkor ez kötelező.
Könnyen felhasználható és kopás: A csecsemő szolgáltató kezelése egy csecsemővel nehéz, ahogy van. Tehát egy iker csecsemőszolgáltatónak egyszerűen viselni kell, kiszállni és ki kell állnia, valamint egy karral konfigurálni.
Kényelmes: A csecsemőhordozók sokkal jobban oszlanak meg a súly eloszlásában, azonban ez különösen fontos, ha mindkét csecsemőt egyszerre hozza. Olyan szolgáltatót szeretne, amely két csecsemőt képes kezelni, anélkül, hogy megsértené a hátát, a vállát vagy a karját.
Rugalmas: Sok ikercsecsenyes hordozó hozhat mindkettőhöz, ha magánhordozókként használják fel vagy felhasználhatók. Ez egy kötelező, hogy a szülők egyszerre hozhassanak egy csecsemőt, vagy ha szükséges, mindkettőt kezelhetik.
Biztonságos mindkét csecsemő számára: Olyan szolgáltatót szeretne, amely minden gyereket megfelelően támogat, és figyelembe veszi a csípőjét, a gerincét és a súlyát. Ha ez nem kényelmes és kockázatmentes a csecsemő számára, akkor nem lesz ideális szolgáltató senkinek.

A piacon a legfinomabb ikerfuvarozók most ideális

1: Twingo szolgáltató Air

Ez a tökéletes iker csecsemőhordozó, amelyet egy ikrek anyja készített! Azt akarta, hogy egyszerre megnyugtassa mindkét gyereket, és ki kellett választania, hogy melyik csecsemőt hordozza. Ezt az iker -szolgáltatót egy gyerekkel, valamint egy gyerek hátulján viselheti. Ez a pozicionálás sokkal könnyebbé teszi a kihangosító időtartamot, miközben egyszerre összekapcsolódik mindkét csecsemővel. Minden szolgáltató a csecsemő biztonságát, valamint az ergonómiai stílusú és a lélegző anyagot figyelembe veszi.

Az a funkció, amely valóban ez az egyik legjobb ikerhordozóvá teszi, az az, hogy mindkét csecsemő egyszerre történő használata mellett minden szolgáltató hasonlóan használható. Ez lehetővé teszi mindkét szülő számára, hogy egy gyereket hozzon létre egy kötési időre. A Sleep Hood kiegészítő gondosan támogatja a csecsemő fejét, hogy sokkal könnyebbé tegye az alvást. Ugyanígy megduplázódik, mint napvédő.

A Twingo hordozó három mintája van. Az eredeti, amelynek nagyobb zsebével rendelkezik a tételekhez, egy lite kialakításhoz, amelynek a zsebét eltávolítják, valamint a légkategóriát, amelynek cipzárja van, hogy feltárja a légáramhoz fűződő illesztési panelt.

2: Malishastik iker csecsemőhordozó

Ha megpróbálta mindkét ikreket elhozni, amikor megérted, ez egy maroknyi. Ez az ikercsecsenyes szolgáltató minden csípőn egy gyereket helyez el, így hajlamos rájuk, és további támogatással is eljuttathatja őket. Sok csecsemőhordozót használnak, mint egy hátizsákot, azonban ez a szolgáltató sokkal inkább olyan hámhoz hasonlít, amely lehetővé teszi, hogy mindkét csecsemőt az oldalán tartsa.

Ez a szolgáltató szintén különbözik a többi ikerhordozótól, mivel mindegyik egy darab, és nem különálló, hogy lehetővé tegye az egy csecsemő hordozását. Nincs semmilyen típusú konfigurációja, csak egy csecsemő minden csípőn. Ez nem feltétlenül rossz dolog, ha örömmel veszi át a csípő konfigurációját! A Malishastik Twin Csecsemő szolgáltatója sokféle színben kapható.

3: A választott bármilyen típusú hanghullám! (2 -et követelsz!)

Ez kissé különbözik a listán szereplő többi választástól, bár az egyik legjobb iker szolgáltató lehetősége! Ha tetszik a hevederes hordozó koncepciója, akkor van egy kis technika, hogy ezt az ikrekkel működjön. Csak két hangot kaphatD hevederek, és az ellenkező oldalra helyezik őket. A hang hevedert úgy fogja használni, mint egyetlen csecsemővel (X2!).

Sok anyuka, mint például a Sling, mivel a közelség, amelynek közelsége van, akkor csecsemőiket ideális módon ejtik ellenük. Ellenőrizze ezt a videót, hogy pontosan hogyan kell feltenni a hevedereket, és beilleszteni a csecsemőket. Megpróbálom leírni neked, bár ez sokkal sokkal inkább értelmes, ha csak látja!

A képen egyetlen hordozó

4: A Weego ikerhordozó

Ezt a szolgáltatót kifejezetten ikrek számára hozták létre, még születése óta is (4 font és felfelé!). Összehasonlítanám a hagyományos ergo csecsemőhordozóval, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben két tasakja van a csecsemők behelyezéséhez. A Weego ergonómiai és hip-egészséges is a csecsemőinek.

Lenyűgözően ezt a szolgáltatót elég gyorsan, valamint szükség esetén segítség nélkül is felveheti!

A baba fuvarozók valóban lehetővé teszik néhány további különleges kötési időt, valamint a Twin Mamasnak ugyanúgy, mint a Singleton Mamas! Reméljük, hogy a legjobb ikerhordozóknak ez a felsorolása segített abban, hogy szűkítette a legjobb választást az Ön és a csajjainak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy hamarosan kihangosító szülői lehet!

Jelentéseket keres más iker anyukáktól? Menj az újonc anyukák Facebook csoportjához!

Csatlakoztassa a legjobb ikerhordozókat később!

Egyéb cikkek, amelyek tetszenek:

A legfinomabb pelenkás táska, hogy egy iker anyukák egy kicsit könnyebbé váljanak!

150 Bájos és erős egy szótag gyereknevek

Baba fuvarozók túrázáshoz- [tegyen egy túrát a babával!]

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.