No Widgets found in the Sidebar

A palack sterilizátor értelmetlen ajándéknak tűnhet, amelyet a csecsemő zuhanynyilvántartásához adnak, ám az újszülöttek abszolút előnyösek lehetnek egy palack sterilizátor felhasználásának. Sokkal könnyebbé teszik a palackok, a palackbimbók, a játékok, valamint a csecsemő szájába történő fertőtlenítését. Az otthoni baktériumok, valamint a csecsemő körüli emberekből származó emberek ártalmasak lehetnek a gyengébb immunrendszerrel rendelkező bitekre. Ez különösen igaz a koraszülött csecsemőkre, a 3 hónaposnál fiatalabb csecsemőkre vagy a nemrégiben beteg csecsemőkre.

A legfinomabb palack -sterilizátorok nehéz gőzt használnak a csecsemő tárgyak kezelésére. Egyes háztartások úgy döntenek, hogy a mosogatógép, a mikrohullámú vagy a forró szappanos vizet használják a tárgyak tisztításához. A sterilizáló használata azonban elpusztítja a baktériumokat, és megőrzi az újszülöttek esetleges kockázatmentesjét.

Palack sterilizáló alapok

Különbség van a tiszta palack és a sterilizált üveg között. Alapvető fontosságú ennek megértése annak biztosítása érdekében, hogy ideális lehetőséget nyújtson az Ön és a család számára is!

Miért válassza ki a sterilizátort más módszerekhez képest?

A forró szappanos víz használata megtisztíthatja a palackokat, azonban ez nem garantált módszer a baktériumok és a baktériumok elpusztítására.

A mosogatógép egy újabb váltakozó, mivel hosszabb ideig melegebb vizet használ a palackok tisztításához. Ne feledje, hogy nem garantálja, hogy megöli az összes baktériumot, amelyet a csecsemő keményen fedezhet fel. Palack sterilizátor nélkül még mindig sterilizálhatja a palackokat, ha öt percig forrásban lévő vízbe helyezi őket. Még egy technika a mosogatógép használata, ha van egy fertőző ciklus.

Nagyon hiszem, hogy sokkal praktikusabb a palack -sterilizáló felhasználása, mint a mosogatógép futtatása vagy egy edény víz felhasználása. A palack sterilizáló egy munkalapú eszköz, amelyben palackok, palack alkatrészek, cumi, valamint más apró termékek helyezkednek el. Még az emlőszivattyú alkatrészeit a sterilizálóba is teheti! Ezután csak futtatja azt a ciklust, amely a termékeket nehéz gőzzel kezeli, és megöli az összes baktériumot, valamint a baktériumokat.

Típusú palack -sterilizátorok

A legtöbb palack -sterilizátor elektromos nehéz gőzt használ a fertőtlenítéshez, ugyanakkor vannak olyan mikrohullámú nehéz gőz -sterilizátorok is, amelyeket a mikrohullámú sütőben felhasználhat. Az utolsó típusú palack -sterilizáló UV -fényt használ, amely fényt használ a baktériumok megölésére, akárcsak a kórházakban és a fogorvosi irodákban. Ez a technika kiváló, mivel csökkenti a Nehéz Steam Sterilizer létrehozását.

Számos üveg sterilizátor található a piacon, ami megnehezítheti a választást. A sterilizátor kiválasztásakor gondolkodjon el pontosan azon, hogy mekkora palackot szeretne egyszerre megtisztítani, pontosan mekkora pultja van, valamint hogy sokkal könnyebb lenne-e egy-egy eszköz, amely is szárad mint üzlet, vagy egy olyan alapvető rendszer, amely illeszkedik a mikrohullámú sütőhöz, amikor megtisztítják a dolgokat.

A legjobb 5 üveg sterilizátor

Elektromos sterilizátorok

1: Papablic csecsemő palack elektromos nehéz gőz sterilizáló, valamint szárító

Ez egy kiváló all-in-egy palack-sterilizáló, mivel magas fűtött gőzzel sterilizálódik, kiszárítja a tárgyakat, valamint kiváló téglalap alakú méretű, hogy a tiszta palackokat ideális tartva tartsa a pulton. Ugyanígy kiváló termék az újszülött háztartások számára, mivel sterilizálhatja az emlőszivattyú tárgyait, palackdarabjait, valamint a cumiakat, szinte mint egy kis mosogatógép a csecsemő tárgyak számára. Ezen kiváló funkciókon kívül szintén van egy alapvető beállításokkal rendelkező tárcsa. Nincs valódi követelmény az utasításokhoz, csak a termékek behelyezéséhez, beállítása, valamint a napján.

2: Gourmia Jr. csecsemő palack fertőtlenítője, valamint palackmelegítő

Az elektromos sterilizátorok szintén nagyszerű lehetőség, mivel általában sokkal több funkcióval rendelkeznek. Mint az előző elektromos sterilizálóban, amely a tisztítás mellett szárította a termékeket, ennek a sterilizátornak szintén egy palackmelegítője van. A sterilizáló rekesz egyszerre 6 palackot, vagy négy palackot képes tartani a kiegészítő tálcával a játékokhoz és a cumihoz. A palackmelegítőnek számos funkciója van, hogy lassan vagy gyorsan melegítse, valamint bármivel, amit egy rendszerben megtakarít. Ez egy kiváló palack -sterilizáló, a tervezés, a funkciója, valamint a minősége óta.

Mikrohullámú sterilizátorok

3: Philips Avent mikrohullámú nehéz gőz sterilizáló

A mikrohullámú sterilizátorok kiváló választás valami alapvető és egyszerű használatra, külön készülék nélkül. Mindegyiknek hasonló kialakítása van, egy eltávolító kupola teteje egy tálcával a palackok és a víz tartásához. A Philips ezt négy palackot tartalmazza egyszerre, akár a közönséges nyak, akár a nagy nyak. A termékeket akár két perc alatt is sterilizálhatjuk, és akár 24 órán át sterilre gondolhatók, ha sterilizálás után nem nyitja meg a fedelet. A háztartások ezt általában gyors utazási választásként használják útközben sterilizáláshoz.

4: Dr. Brown nehéz gőz sterilileR -tól

Egy másik kiváló mikrohullámú sterilizáló a Dr. Brown. Alapvető stílusú, és négy Dr. Brown palackhoz illeszkedik, azonban kompatibilis más márkákkal. A tálca gőzöli a palackokat, és szintén előnyös a kis tárgyak, például a cumi számára. Ez a bizonyos sterilizáló műanyag fogókészletet tartalmaz, valamint egy szilárd, egyszerű, mikrohullámú lehetőséget. A mikrohullámú sterilizátorok szintén nagyszerű kezdő sterilizátorok, mivel költségük és stílusuk megkönnyíti a palack sterilizálásának navigálását az első szülők számára.

UV sterilizátorok

5: A WABI csecsemő érintőképernyős funkció UV sterilizáló és szárító

Az UV-palack sterilizátorok egy kicsit drágábbak, mivel sokkal korszerűbbek, mint a listán szereplő nehéz gőz-sterilizátorok. A leginkább javasolt UV -sterilizáló a Wabi Baby. A rendszer sterilizálja, szárítja és tárolja a palackokat, amelyek kiválóan alkalmasak a számláló területére, valamint nyomon követik, hogy mely palackokat mossák, és felhasználhatók. Az alapvető négyzet stílus, valamint az érintőképernyő gombok ezt futurisztikus megjelenést biztosítják. Az UV -sterilizáló kiválasztása nagyszerű választás lehet a háztartás számára, mivel ezt a rendszert felhasználhatjuk bármi sterilizálására, ami a palackokon túl hasznos a csészék, játékok tisztításához, valamint akár olyan eszközökhöz, mint a mobiltelefonokhoz.

Egyéb cikkek, amelyekkel élvezheti:

Hindmilk, valamint a Foremilk … Van -e döntő különbség?

Melegítse fel anya! [Gyors útmutató] A csecsemők számára a legjobb palackmelegítő!

A legjobb formula a gázos csecsemők számára [5 gyomornyugtató lehetőség!]

Aggódnak a csecsemő palackok sterilizálása vagy bármilyen más csecsemő aggodalma miatt, hogy ingyenesek legyenek a megjegyzésekben.

PIN -kód később: Sterilizáló csecsemő palackok [Az 5 legfinomabb palack sterilizátor!]

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.